terrasoverkappingen, steigerhouten meubelen - GB Terrasoverkappingen

Welkom bij GB Terrasoverkappingen

Wie wil dat nou niet, heerlijk het hele jaar door genieten van het buitenleven onder uw houten veranda of terrasoverkapping. Wij van GB Terrasoverkappingen hebben een zeer ruime ervaring in leveren en plaatsen van veranda's en terrasoverkappingen. Hier lopen geen verkopers, maar ervaringsdeskundigen, welke samen met u komen tot een juiste keuze van welk type of uitvoering het beste bij u past. Mogelijkheden zijn eindeloos, polycarbonaat dak, glazen dak, epdm dak, dakpanplaten, echte dakpannen, met of zonder lichtkoepels. 

Wij gebruiken altijd noors Lariks/ Douglas hout, palen zijn doorgaans 150x150 en de gordingen 70x150. Uiteraard kunnen wij hiervan afwijken om constructieve of welke reden dan ook.

De houten palen komen altijd op een betonnen sokkel of schroefpalen te staan met rvs stelmogelijkheden. Dus de houten palen staan vrij van vocht, en kunnen zo perfect ventileren. Wanneer u er voor kiest om een betonnenvloer te storten staan de palen er ook vij van. dus kortom alles is mogelijk. 

Denk er ook aan wanneer u een veranda laat bouwen aan uw woning dat het mogelijk is met het behoud van het daglicht of mede met lichtkoepels/ lichtstraat.

Wij geven altijd 10 jaar garantie op het polycarbonaat dak en zelfs 40 jaar op epdm daken.

Wij beschikken over diverse show modellen en laten zo zien wat zo al mogelijk is.

Om uw veranda of terrasoverkapping te vullen beschikken wij ook over diverse lariks/ douglas en steigerhouten meubelen. Onze steigerhouten meubelen worden op zeer hoogwaardig niveau afgewerkt en spintervrij geschuurd en gefreest. ook kunnen de meubels afgewerkt worden in divers kleurtinten. denk aan white, grey wax kleuren.

GB Terrasoverkappingen is een onderdeel van GB Parket en Timmerwerken. Zie ook www.gbparket.nl

 

Nog vragen? klik hier >>